Club Champagne

logo club champagne

Club Champagne is in 2015 gestart als webshop voor luxe, kwalitatieve champagnes. Op 13 december 2018 opende Club Champagne de deuren van de allereerste champagne speciaalzaak in de binnenstad van Dordrecht. Om aandacht te generen voor de feestelijke opening van de gloednieuwe winkel heeft de eigenaar, Jasper Kleingeld, 2Bcontent gevraagd om een persbericht te schrijven.

Resultaten

Media aandacht in regionale kranten

Het persbericht is opgepikt door diverse lokale en regionale klanten waaronder het AD.

Drukbezochte opening

Het persbericht trok de aandacht van veel mensen die bij de feestelijke opening aanwezig wilden zijn, zoals de wethouder van Economie, Financiën en Evenementen.

Reactie van de klant

Jasper Kleingeld Club Champagne

Het is fijn om het schrijven van een persbericht zorgeloos uit handen te kunnen geven aan 2Bcontent. Zij hebben via een interview een goed beeld van ons bedrijf gekregen en hebben in korte tijd een kwalitatief persbericht geschreven. Ik kan de snelle service en persoonlijke aanpak van 2Bcontent zeker aanbevelen!

Hoe hebben we dit bereikt?

(Telefonisch) interview

Om een kwalitatief persbericht aan te leveren, hebben we voorafgaand aan het schrijven een telefonisch interview met de klant gehouden. Zo hebben we meer informatie over Club Champagne en het beoogde doel van de boodschap verkregen en hebben we samen de tone of voice bepaald.

Interview Persbericht
Persbericht

Persbericht schrijven

Na het interview zijn we meteen aan de slag gegaan met het schrijven van een opvallend persbericht dat de ontvanger nieuwsgierig maakt en voldoet aan de journalistieke maatstaven. Nadat het persbericht geschreven is door een van onze tekstschrijvers, heeft een ervaren redacteur het persbericht gecontroleerd waarna het is doorgezet naar de klant die het persbericht gelijk verstuurd heeft.

Gerelateerde berichten

waarom zakelijk bloggen
08-11-23

Het belang van een contentspecialist: Hoe zij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren

Lees meer
contentmarketing plan
26-09-23

De 5 voordelen van professionele copywriting voor je website

Lees meer
Ook publiciteit vergaren met een opvallend persbericht?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen