SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven voor je website

Het hebben van goede SEO teksten op je website is essentieel. Met goede webteksten spreek je namelijk jouw doelgroep aan en verander je bezoekers in klanten door hen te overtuigen. Anderzijds zorgen SEO teksten er ook voor dat je goed gaat scoren in Google. Het schrijven van een SEO geoptimaliseerde webpagina vergt tijd én kennis: je moet niet alleen foutloos kunnen schrijven, je moet ook weten aan welke richtlijnen het moet voldoen. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. Daarom nemen wij het schrijven van webteksten graag van je over.

Het laten schrijven van seo teksten voor je website

SEO copywriting door een contentspecialist

Contentmarketing en SEO gaan hand in hand. Want wil jij met je website bovenaan in Google komen? Dan zijn goede SEO webteksten een must! Zo zorg je er namelijk voor dat je website geïndexeerd wordt op woorden en vragen waar jouw doelgroep online naar zoekt. Met SEO geoptimaliseerde teksten van 2Bcontent bereik je jouw doelgroep en zorg je voor meer traffic op jouw website. Onze SEO tekstschrijvers zijn op de hoogte van de laatste SEO trends en richtlijnen en weten precies hoe ze een aantrekkelijke en overtuigende tekst moeten schrijven.

Dus, schrijven wij teksten speciaal voor Google? Het antwoord hierop is: nee, absoluut niet! Bij ons staan kwaliteit en de juiste tone of voice hoog in het vaandel. Het moet een tekst zijn die aanspreekt en past bij je bedrijf. De combinatie van tone of voice, inhoud en SEO zorgt voor een hoge kwaliteit tekst waar niet alleen Google, maar juist ook de lezer blij van wordt. Daar zorgen wij voor!

SEO webteksten laten schrijven: wat levert het op?

Met goede SEO teksten zorg je ervoor dat jouw website vindbaar is én precies aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep. Dankzij goede posities in de zoekresultaten zorg je niet alleen voor meer verkeer; je zorgt ook voor meer conversies!  De voordelen op een rijtje:

 • Een hogere positie in Google: doordat de teksten SEO-geoptimaliseerd zijn, voldoen ze aan de richtlijnen van Google. Dit zorgt ervoor dat de teksten goed gevonden worden in Google.
 • Meer websitebezoekers: dankzij goede SEO teksten scoort je website beter in de zoekresultaten. Dankzij deze goede rankings word je meer getoond in Google wat zorgt voor meer websitebezoekers.
 • Kwalitatieve teksten die je doelgroep aanspreken en triggeren: naast dat de teksten voldoen aan de Google richtlijnen, voldoen ze ook precies aan de behoefte van jouw doelgroep. Met de juiste toen of voice spreek je jouw (potentiële) klanten aan en trigger je hen om acties uit te voeren.
 • Meer conversies: met kwalitatieve SEO teksten, waarmee je goed scoort in Google en je jouw doelgroep aanspreekt, zorg je tot slot voor meer conversies.
SEO teksten laten schrijven voordelen

Goede SEO teksten sluiten aan op de behoefte van jouw doelgroep en  zorgen voor een betere ranking, meer bezoekers en meer conversies.

Ja, dit wil ik

SEO teksten schrijven; onze werkwijze

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom houden wij altijd een (telefonisch) interview voordat wij aan de slag gaan. Zo komen wij meer te weten over jouw bedrijf en wie jouw doelgroep is. Vervolgens doorlopen wij de volgende stappen:

 • Telefonisch interview
 • Zoekwoordonderzoek (SEO)
 • Webtekst(en) schrijven
 • Redigeren door redacteur
 • 1e correctieronde voor klant
 • Feedback verwerken
 • 2e correctieronde voor klant
 • Feedback verwerken
 • Teksten plaatsen en publiceren in WordPress
 • Oplevering!
SEO teksten laten schrijven door content marketing bureau

Wat klanten over ons zeggen

Jack Musters Klantbegeleider

Na een leuk telefonisch interview is er een goed beeld verkregen over mijn activiteiten. Dit is prima verwoord en duidelijk leesbaar voor de doelgroep. Ik ben erg tevreden over de samenwerking met 2Bcontent!

Diederik Schregardus Discus Clinical

Ik ben erg tevreden over de samenwerking en vind het fijn het proces een interview omvat. Tezamen met het SEO onderzoek biedt dat precies wat ik zelf niet objectief kan. Ik ben blij dat ik 2Bcontent heb ingehuurd voor het schrijven van Engelse teksten omdat jullie met het SEO-onderzoek expertise bieden die ik niet zomaar even opbouw. Ik zou jullie diensten zeker aanbevelen!

Reinier Stoel Concilio Coaching

Om de zichtbaarheid van mijn website te vergroten, heeft 2Bcontent mij geholpen bij het schrijven van goede SEO teksten. Door middel van een interview hebben ze achterhaald wat ik precies voor teksten zocht. Ze hebben het zorgvuldig aangepakt, zodat ze in één keer goede teksten hebben geschreven. Vervolgens hebben ze ook de teksten op de website geplaatst. Binnen 4 weken was alles afgerond en staan de teksten op de website.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om contentmarketing zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals dat bij 2Bcontent het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bcontent luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Reviews

SEO teksten laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.1 door 115 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

waarom zakelijk bloggen
08-11-23

Het belang van een contentspecialist: Hoe zij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren

Lees meer
contentmarketing plan
26-09-23

De 5 voordelen van professionele copywriting voor je website

Lees meer
Je vindbaarheid verhogen met SEO webteksten?

Wil jij het schrijven SEO teksten uitbesteden en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)