SEO teksten laten schrijven

SEO teksten laten schrijven voor je website

Het hebben van goede SEO teksten op je website is essentieel. Met goede webteksten spreek je namelijk jouw doelgroep aan en verander je bezoekers in klanten door hen te overtuigen. Anderzijds zorgen SEO teksten er ook voor dat je goed gaat scoren in Google. Het schrijven van een SEO geoptimaliseerde webpagina vergt tijd én kennis: je moet niet alleen foutloos kunnen schrijven, je moet ook weten aan welke richtlijnen het moet voldoen. Kortom, er komt nogal wat bij kijken. Daarom nemen wij het schrijven van webteksten graag van je over.

Het laten schrijven van seo teksten voor je website

SEO copywriting door content specialist

Contentmarketing is één van de belangrijkste onderdelen als het gaat om SEO. Want wil jij met je website bovenaan in Google komen? Dan zijn goede SEO webteksten een must! Zo zorg je er namelijk voor dat je website geïndexeerd wordt op woorden en vragen waar jouw doelgroep online naar zoekt. Met SEO geoptimaliseerde teksten van 2Bcontent bereik je jouw doelgroep en zorg je voor meer traffic op jouw website. Onze SEO tekstschrijvers zijn op de hoogte van de laatste SEO trends en richtlijnen en weten precies hoe ze een aantrekkelijke en overtuigende tekst moeten schrijven.

Dus, schrijven wij teksten speciaal voor Google? Het antwoord hierop is: nee, absoluut niet! Bij ons staan kwaliteit en de juiste tone of voice hoog in het vaandel. Het moet een tekst zijn die aanspreekt en past bij je bedrijf. De combinatie van tone of voice, inhoud en SEO zorgt voor een hoge kwaliteit tekst waar niet alleen Google, maar juist ook de lezer blij van wordt. Daar zorgen wij voor!

SEO teksten schrijven; onze werkwijze

Het is natuurlijk fijn om te weten waar je aan toe bent. Indien wij aan de slag gaan met het schrijven jouw SEO webteksten, doorlopen we de volgende stappen:

  • Telefonisch interview
  • Zoekwoordonderzoek (SEO)
  • Webtekst(en) schrijven
  • Redigeren door redacteur
  • 1e correctieronde voor klant
  • Feedback verwerken
  • 2e correctieronde voor klant
  • Feedback verwerken
  • Teksten plaatsen en publiceren in WordPress
  • Oplevering!
SEO teksten laten schrijven door content marketing bureau

Wat klanten over ons zeggen

Reinier Stoel Concilio Coaching

Om de zichtbaarheid van mijn website te vergroten, heeft 2Bcontent mij geholpen bij het schrijven van goede SEO teksten. Door middel van een interview hebben ze achterhaald wat ik precies voor teksten zocht. Ze hebben het zorgvuldig aangepakt, zodat ze in één keer goede teksten hebben geschreven. Vervolgens hebben ze ook de teksten op de website geplaatst. Binnen 4 weken was alles afgerond en staan de teksten op de website.

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om contentmarketing zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals dat bij 2Bcontent het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bcontent luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Reviews

SEO teksten laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.1 door 115 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

goede content schrijven copywriting tips
06-05-20

Goede content schrijven; 10 copywriting tips

Hoe weet je of jouw content werkt? Om jou op weg te helpen met content schrijven delen wij onze 10 beste copywriting tips. Als jij een vinkje kan zetten in iedere check box weet je dat jouw tekst in orde is! Lees meer
content marketing tools
27-03-20

8 handige content tools voor een contentspecialist

Goede content creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Om je te helpen hebben wij 8 onmisbare content tools voor je op een rij gezet! Lees meer
Je vindbaarheid verhogen met SEO webteksten?

Wil jij het schrijven SEO teksten uitbesteden en ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van der Putten
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)