Infographic laten maken

Complexe informatie overzichtelijk gepresenteerd

Wil jij complexe informatie op een overzichtelijke manier presenteren aan (potentiële) klanten? Een infographic, ook wel informatieve illustratie genoemd, is hier een ideaal middel voor. Met een infographic breng je ingewikkelde materie helder en aantrekkelijk in beeld. Jouw doelgroep ziet in één oogopslag wat je ze wilt vertellen, zonder dat er verdere toelichting of aanvullende informatie nodig is. Bovendien blijft jouw boodschap zo langer hangen. Kortom, een infographic zou niet mogen ontbreken in jouw contentstrategie. Een infographic maken is echter een vak apart. Laat je infographic daarom maken door 2Bcontent. Onze infographic ontwerpers helpen je graag!

een goede infographic is relevant

Een goede infographic is relevant

Een goede infographic is enorm relevant. Dit komt omdat het waardevolle informatie biedt waar jouw doelgroep echt iets aan heeft. Mensen zijn visueel ingesteld en een visuele weergave van informatie blijft beter hangen: met een infographic maak je informatie behapbaar. Zo zorg je ervoor dat mensen je boodschap zullen onthouden. Daarnaast vergroot je niet alleen je bereik door de infograpic te delen via social media kanalen, maar zorg je ook voor meer engagement. Een infographic ziet er dus niet alleen voor het oog er mooi uit maar biedt ook waarde voor jouw bedrijf!

Infographic laten ontwerpen door een specialist

Een infographic laten maken brengt veel voordelen met zich mee, maar is niet eenvoudig om te maken. Want duidelijk en pakkend laten zien wat je bedoelt, zonder gebruik te maken van te veel tekst vereist kunde. Je moet precies weten wie je doelgroep is en welk doel je wilt bereiken met de infographic. Om dit goed aan te pakken kun je het best een specialist inschakelen. 2Bcontent is je graag van dienst en zet ingewikkelde informatie in een handomdraai om in aantrekkelijke en begrijpelijke content.

Een infographic ontwerpen; onze werkwijze

Om te zorgen dat je een infographic ontvangt waar je echt iets aan hebt, doorlopen wij standaard de onderstaande stappen.

  • Persoonlijk interview
  • Doelgroep onderzoek
  • Doelstellingen bepalen
  • Infographic maken
  • Oplevering!

 

 

 

infographic designer
Ontdek de mogelijkheden van een infographic

Wil jij het laten maken van een infographic uitbesteden en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)