Teksten vertalen naar Engels

Teksten vertalen in Engels voor meer rendement!

Het vertalen van Nederlandse teksten naar het Engels kan een behoorlijke klus zijn. Al helemaal als je het hebt over veel teksten waarbij fouten absoluut not done zijn. Natuurlijk wil je wel een Engelse tekst die zowel qua opbouw als inhoud klopt. Geen letterlijke vertaling maar een Engelse vertaling waarbij dezelfde inhoud en feeling wordt overgebracht. Wij hebben een grote database met native Engelse vertalers. Dus wil je graag jouw tekst of volledige website omzetten naar het Engels? 2Bcontent staat voor je klaar!

Website vertalen in het Engels

Website vertalen door vertaalbureau 2Bcontent

Een veel voorkomende opdracht is het volledig Engels laten vertalen van je website. Want wellicht wil jij je voortaan ook richten op het buitenland. Dan heeft het alleen hebben van een Nederlandse website niet zo veel zin. Natuurlijk wil je niet dat je website letterlijk naar het Engels wordt vertaald waardoor er scheve en niet kloppende zinnen ontstaan. Dezelfde inhoud en feel moet overkomen zoals dat ook gebeurt in je Nederlandse teksten. Speciaal voor Engelse taalopdrachten hebben wij native Engelse tekstschrijvers in dienst die tevens een kei zijn in het vertalen van teksten. Kortom, wil jij 100% kloppende Engels vertaalde teksten? Dan ben je aan het juiste adres.

Waarom tekst vertalen naar het Engels uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor het laten vertalen van je teksten naar Engels. Vooral bij teksten met vakinhoudelijke informatie is het uitbesteden zeker geen slecht idee. Verder brengt het de volgende voordelen met zich mee:

Zo gaan wij te werk

Wil jij graag Engels vertalen uitbesteden? Dan is het natuurlijk fijn om te weten wat je kunt verwachten. Na jouw aanvraag volgen de volgende stappen:

  • Wensen bespreken
  • Aanlevering van teksten
  • Teksten worden vertaald
  • Teksten worden geredigeerd
  • Twee correctie rondes voor klant
  • Feedback verwerken
  • Oplevering!
teksten vertalen in het Engels

Reviews

Teksten vertalen wordt beoordeeld met een 9.3 door 135 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

goede content schrijven copywriting tips
06-05-20

Goede content schrijven; 10 copywriting tips

Hoe weet je of jouw content werkt? Om jou op weg te helpen met content schrijven delen wij onze 10 beste copywriting tips. Als jij een vinkje kan zetten in iedere check box weet je dat jouw tekst in orde is! Lees meer
content marketing tools
27-03-20

8 handige content tools voor een contentspecialist

Goede content creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Om je te helpen hebben wij 8 onmisbare content tools voor je op een rij gezet! Lees meer
Laat je teksten vertalen in het Engels!

Wil jij het Engels vertalen uitbesteden en ben je benieuwd wat onze service voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van der Putten
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)