Redigeren

Heldere, foutloze en SEO-proof teksten

Heb je moeite met de spellingsregels? Is je tekst niet duidelijk, ongeschikt voor je doelgroep of niet online proof? Oftewel: heb jij hulp nodig om je teksten te verbeteren? 2Bcontent (her)schrijft jouw tekst en maakt er een helder en goed leesbaar verhaal van waar niet alleen de lezer maar ook Google blij van wordt. Voorkom dat mensen afhaken omdat je boodschap niet duidelijk overkomt of omdat je tekst veel fouten bevat, en laat je teksten door ons redigeren en/of SEO optimaliseren.

teksten SEO optimaliseren en redigeren

Je tekst laten redigeren en/of SEO optimaliseren

Wanneer je teksten schrijft voor je website – denk aan webpagina’s, blogs of productteksten – dan wil je dat de content je doelgroep aanspreekt en overtuigt. Een goede schrijfstijl en het juist toepassen van de spellingsregels is daarbij belangrijk. Daarnaast is het ook van belang om rekening te houden met de SEO richtlijnen om goed te scoren in Google. Kortom, je moet aan veel dingen denken. Laat je teksten daarom redigeren door een ervaren redacteur en zorg voor foutloze teksten met een duidelijke boodschap die goed gevonden zullen worden in de zoekmachine.

Wil je je whitepaper, persbericht of ander soort tekst laten redigeren? Ook dan helpen wij je graag!

Zo gaan wij te werk

Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Daarom houden wij voordat we aan de slag gaan altijd een (telefonisch) interview om de tone of voice te bepalen. Vervolgens doorlopen wij de volgende stappen:

  • Interview
  • Zoekwoordonderzoek (indien van toepassing)
  • Wij gaan aan de slag
  • Oplevering!  
teksten laten redigeren

Reviews

Blogs laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.1 door 157 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

goede content schrijven copywriting tips
06-05-20

Goede content schrijven; 10 copywriting tips

Hoe weet je of jouw content werkt? Om jou op weg te helpen met content schrijven delen wij onze 10 beste copywriting tips. Als jij een vinkje kan zetten in iedere check box weet je dat jouw tekst in orde is! Lees meer
content marketing tools
27-03-20

8 handige content tools voor een contentspecialist

Goede content creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Om je te helpen hebben wij 8 onmisbare content tools voor je op een rij gezet! Lees meer
Ontdek wat redigeren kan doen voor je optimalisatie

Wil jij je teksten laten redigeren en/of SEO optimaliseren door 2Bcontent? Neem vrijblijvend contact op! Wij voorzien je graag van goede en leesbare content!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van der Putten
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)