Over 2Bcontent

over tekstbureau 2Bcontent

2Bcontent helpt je aan goede, professionele teksten. Of het nu gaat om het schrijven van blogs, webteksten, productteksten, whitepapers of persberichten: wij nemen het graag van je over!

teksten SEO optimaliseren en redigeren

Wat doen we?

Om op te vallen is het tegenwoordig van groot belang om kwalitatieve en waardevolle content te publiceren. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want waar haal je de tijd vandaan? Ken je alle spellingsregels? Ben je op de hoogte van de richtlijnen van Google? En vind je schrijven eigenlijk wel leuk?

Kortom, er komt nogal wat bij kijken! Daarom helpt tekstbureau 2Bcontent je graag uit de brand. Zo kun jij doen waar je écht goed in bent.  Met meer dan 70 schrijvers in onze database, is er altijd wel een copywriter die alles weet van jouw vakgebied.

Wat vinden wij belangrijk?

2Bcontent gelooft in de kracht van contentmarketing. We zijn ervan overtuigd dat content een verschil kan maken voor bedrijven en dat zij door middel van content beter kunnen communiceren met hun klanten. Wij verstaan ons vak en volgen contentmarketing trends en ontwikkelingen op de voet. Door de klant centraal te zetten, spelen wij precies in op wensen en behoeften.  Met ijzersterke en inspirerende content helpen wij bedrijven om hun naamsbekendheid te vergroten en hun online positie te verbeteren.

2Bcontent contentmarketing bureau
over tekstbureau 2Bcontent

Wat kun je van ons verwachten?

  • heldere communicatie;
  • persoonlijk contact;
  • uitstekende, vakspecifieke tekstschrijvers;
  • professionele eindredactie;
  • snelle levertijden en strakke deadlines;
  • ruimte voor feedback;
  • scherpe uurtarieven.

Join our team!

Ben jij een goede tekstschrijver en lijkt het je leuk om voor ons te schrijven? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste freelancers! Bekijk hier onze vacatures.

copywriter 2Bcontent
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Beoordelingen om
trots op te zijn!

Onze trouwe klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 en daar zijn wij trots op! 

Ook graag scoren met content?
Contactformulier
Bezig met versturen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)