Persbericht laten schrijven

Publiciteit verkrijgen met een persbericht

Wil jij media aandacht genereren voor een evenement of voor een nieuw product? Het persbericht is een ideaal middel om op te vallen bij journalisten. Mits het goed geschreven is natuurlijk – en dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daadwerkelijk publiciteit krijgen is vaak een hele uitdaging. Persberichten moeten bovendien voldoen aan de geldende journalistieke maatstaven. Kortom, het schrijven van een persbericht vergt tijd en bovenal: kennis. Wil jij het laten schrijven van jouw persbericht liever overlaten aan een specialist? Wij helpen je hier graag bij!

tekstschrijver persbericht

Een persbericht moet opvallen én relevant zijn

Het persbericht is het medium bij uitstek om bedrijfsnieuws in de media te krijgen en publiciteit te vergaren. Wij geloven in de kracht en impact van het persbericht, mits het een goed opgebouwd verhaal is dat ook nog eens overtuigt. Het moet een verhaal zijn waar journalisten nieuwsgierig van worden en waar ze meer over willen weten. Om aandacht vragen is één ding, daadwerkelijk publiciteit vergaren, is nog niet zo makkelijk. Een persbericht moet opvallen in de uitpuilende mailbox van de drukbezette journalist: het moet de aandacht trekken én relevant zijn. Daarom moet het geschreven worden volgens de geldende journalistieke normen.

Schakel een tekstschrijver voor jouw persbericht in

Een goed persbericht schrijven is nog niet zo makkelijk. Kies er daarom voor om het over te laten aan een specialist. Wij weten precies waar een persbericht aan moet voldoen en zorgen ervoor dat jouw boodschap duidelijk is. Onze persberichten vallen op en maken de ontvanger nieuwsgierig.

Persbericht laten maken; onze werkwijze

Wij houden van persoonlijk contact, daarom bestaat onze werkwijze uit de volgende stappen:

  • Een (telefonisch) interview: zo komen we meer te weten over het doel en bepalen we samen welke tone of voice bij jou past
  • We gaan aan de slag en schrijven een persbericht dat opvalt
  • Correctieronde: jij kunt je feedback geven, die wij vervolgens verwerken in de tekst
  • Oplevering: het persbericht is klaar om verzonden te worden
persbericht laten schrijven door een tekstschrijver

Wat klanten over ons zeggen:

Jasper Kleingeld Club Champagne

Het is fijn om het schrijven van een persbericht zorgeloos uit handen te kunnen geven aan 2Bcontent. Zij hebben via een interview een goed beeld van ons bedrijf gekregen en hebben in korte tijd een kwalitatief persbericht geschreven. Ik kan de snelle service en persoonlijke aanpak van 2Bcontent zeker aanbevelen!

Reviews

Persberichten laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.2 door 129 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

waarom zakelijk bloggen
08-11-23

Het belang van een contentspecialist: Hoe zij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren

Lees meer
contentmarketing plan
26-09-23

De 5 voordelen van professionele copywriting voor je website

Lees meer
Haal het beste uit je persbericht!

Wil jij het schrijven van persberichten uitbesteden en ben je benieuwd wat onze service voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)