SOLO Gietvloeren

Logo van Solo Gietvloeren

Al meer dan 35 jaar giet SOLO Gietvloeren kwalitatieve gietvloeren. SOLO klopte bij 2Bcontent aan met de vraag om meer offerteaanvragen te genereren via de website. Om dit te bereiken hebben we een contentstrategie uitgewerkt waarbij blogs en webteksten een belangrijk onderdeel zijn.

Resultaten

Vertienvoudiging organische bezoekers

Door de inzet van contentmarketing hebben ze inmiddels 15 keer zoveel organische bezoekers vanuit Google.

75% meer aanvragen

Dankzij kwalitatieve SEO blogs op hun website is het relevante verkeer en het aantal offerteaanvragen op hun website flink toegenomen.

17 top 10 posities in Google

We hebben topposities weten te behalen voor 17 belangrijke converterende zoekwoorden.

Reactie van de klant

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om contentmarketing zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals dat bij 2Bcontent het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bcontent luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Hoe hebben wij dit bereikt?

Interne blogs

Maandelijks ontvangt SOLO Gietvloeren een blog voor op de website. (Potentiële) klanten hebben vragen als: welke kleuren gietvloeren zijn er, wat zijn de kosten van het leggen van een gietvloer, wat zijn de woontrends en hoe verwijder je krassen of vlekken? Door over deze onderwerpen relevante SEO artikelen te schrijven, hebben we gezorgd voor hoge rankings in Google en voor meer bezoekers.

Interne blogs
Externe blogs

Externe blogs

Naast een intern artikel schrijven wij elke maand ook een extern artikel. Een extern artikel wordt geplaatst op een kwalitatieve en relevante blogwebsite, denk aan: woon- en lifestyleblogs. Dankzij extern bloggen is het linknetwerk sterk uitgebreid, wat heeft gezorgd voor een hogere autoriteit van de website.

SEO webteksten

We hebben niet alleen blogs geschreven, ook verzorgen wij de content op de categoriepagina’s. Door de content op de webpagina’s te schrijven en SEO te optimaliseren, hebben we ervoor gezorgd dat de website beter vindbaar is geworden.

SEO webteksten
Ook stijgen in Google?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)