Content abonnement

Blogs laten schrijven door een specialist

Herken je dit? Heb je eindelijk tijd vrijgemaakt in je drukke agenda om een blog te schrijven, heb je geen inspiratie! Een blog schrijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Nóg moeilijker is het om op structurele basis te bloggen. Daarnaast is een goede schrijfstijl belangrijk én dien je niet alleen rekening te houden met de spellingsregels maar ook met de richtlijnen van Google. Kortom, het vergt tijd en kennis: iets waarover niet iedereen beschikt. Daarom nemen wij het schrijven van blogs graag van je over en bieden we diverse content abonnementen aan.

blogs laten schrijven: content marketing abonnement

Wat is een content abonnement?

Met een blog abonnement ben je verzekerd van SEO geoptimaliseerde content die niet alleen goed vindbaar is in de zoekmachines, maar ook je doelgroep aanspreekt en overtuigt. Voor een vast bedrag per maand werk je structureel aan je vindbaarheid en reputatie. Met een content marketing abonnement geef je jouw doelgroep elke maand relevante en waardevolle content en heb je hier zelf geen omkijken naar!

Wij schrijven niet alleen SEO blogs voor op je website (intern bloggen), wij schrijven ook gastblogs voor op andere blogwebsites (extern bloggen). Zo versterken wij je linkprofiel wat zorgt voor een betere positionering in Google.

Waarom een blog abonnement?

Bij contentmarketing is het cruciaal om te weten wie je doelgroep is en hen te begrijpen. Wat zijn de vragen, behoeftes en interesses? Hoe en waar zoekt jouw doelgroep naar antwoorden? Door hier relevante content over te schrijven, laat je zien dat je een autoriteit bent in de markt. Tegelijkertijd zorg je zo ook voor meer bezoekers op je website.

Zo gaan wij te werk

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom houden wij voordat we aan de slag gaan altijd een (telefonisch) interview. Vervolgens doorlopen wij de volgende stappen:

  • (Telefonisch) interview
  • Zoekwoordonderzoek
  • Blogonderwerpen selecteren
  • Blogplan opstellen
  • Blog schrijven
  • Blog wordt geredigeerd door ervaren redacteur
  • Plaatsen en publiceren in WordPress
  • Blog delen op social media
content abonnement

Reviews

Blogs laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.3 door 135 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

content trends 2020
17-01-20

Contentmarketing in 2020: 5 niet te missen trends en ontwikkelingen

Anno 2020 wordt de consument overspoeld met content. De strijd om de lezer en Google is nu echt losgebarsten! Welke 5 contentmarketing trends moet je zéker in de gaten houden als je ook dit jaar content wilt maken die opvalt? Lees meer
Bloggen uitbesteden?

Wil jij het bloggen uitbesteden en ben je benieuwd wat wij met onze blog service voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over een van onze content abonnementen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)