Content abonnement

Blogs laten schrijven door een specialist

Herken je dit? Heb je eindelijk tijd vrijgemaakt in je drukke agenda om een blog te schrijven, heb je geen inspiratie! Een blog schrijven is makkelijker gezegd dan gedaan. Nóg moeilijker is het om op structurele basis te bloggen. Daarnaast is een goede schrijfstijl belangrijk én dien je niet alleen rekening te houden met de spellingsregels maar ook met de richtlijnen van Google. Kortom, het vergt tijd en kennis: iets waarover niet iedereen beschikt. Daarom nemen wij het schrijven van blogs graag van je over en bieden we diverse content abonnementen aan.

blogs laten schrijven: content marketing abonnement

Wat is een content abonnement?

Met een blog abonnement ben je verzekerd van SEO geoptimaliseerde content die niet alleen goed vindbaar is in de zoekmachines, maar ook je doelgroep aanspreekt en overtuigt. Voor een vast bedrag per maand werk je structureel aan je vindbaarheid en reputatie. Met een content marketing abonnement geef je jouw doelgroep elke maand relevante en waardevolle content en heb je hier zelf geen omkijken naar!

Wij schrijven niet alleen SEO blogs voor op je website (intern bloggen), wij schrijven ook gastblogs voor op andere blogwebsites (extern bloggen). Zo versterken wij je linkprofiel wat zorgt voor een betere positionering in Google.

Waarom een blog abonnement?

Bij contentmarketing is het cruciaal om te weten wie je doelgroep is en hen te begrijpen. Wat zijn de vragen, behoeftes en interesses? Hoe en waar zoekt jouw doelgroep naar antwoorden? Door hier relevante content over te schrijven, laat je zien dat je een autoriteit bent in de markt. Tegelijkertijd zorg je zo ook voor meer bezoekers op je website.

Zo gaan wij te werk

Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Daarom houden wij voordat we aan de slag gaan altijd een (telefonisch) interview. Vervolgens doorlopen wij de volgende stappen:

  • (Telefonisch) interview
  • GRATIS zoekwoordanalyse
  • Blogonderwerpen selecteren
  • Blogplan opstellen
  • Blog schrijven
  • Blog wordt geredigeerd door ervaren redacteur
  • Plaatsen en publiceren in WordPress
  • Blog delen op social media
content abonnement

Wat klanten over ons zeggen

Robbert ter Wielen SOLO Gietvloeren

Het is prettig om contentmarketing zorgeloos uit handen te kunnen geven, zoals dat bij 2Bcontent het geval is. We hebben hier in de afgelopen jaren schitterende resultaten mee behaald en zijn zeer goed te spreken over de manier van communiceren! 2Bcontent luistert naar je wens, komt afspraken netjes na en denkt met je mee. Een absolute aanrader!

Reviews

Blogs laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.3 door 135 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

hoe schrijf je een whitepaper tips
11-09-20

Hoe schrijf je een goede whitepaper? 5 tips & tricks

Een whitepaper is een sterke marketingtool. Maar hoe schrijf je een goede whitepaper en hoe zorg je ervoor dat het een echt marketingkanon wordt? Wij delen 5 handige tips! Lees meer
hoe maak je een infographic
19-08-20

Hoe maak je een infographic? 5 tips en handige tools

Een infographic bied veel voordelen ten opzichte van een afbeelding met tekst. Wat is een infographic eigenlijk precies en hoe maak je een goede infographic? Wij vertellen het je in dit artikel. Lees meer
Wil je tijd besparen? Laat ons bloggen!

Wil jij het bloggen uitbesteden en ben je benieuwd wat wij met onze blog service voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over een van onze content abonnementen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)

Weet jij alles over blog abonnementen? Test jezelf!

Met een content abonnement geef je jouw doelgroep elke maand relevante en waardevolle content. Zo werk je voor een vast bedrag per maand structureel aan je vindbaarheid en reputatie, zonder dat je er zelf iets aan hoeft te doen!
Het schrijven van goede SEO blogs die niet alleen goed vindbaar zijn maar ook je doelgroep aanspreken, vergt tijd en kennis. Je dient niet alleen rekening te houden met de spellingsregels maar ook met de richtlijnen van Google. Bezit je al deze vaardigheden? Dan kun je tijd investeren in het schrijven van blogs. Bezit je je niet over genoeg kennis, heb je geen tijd of wil je er zeker van zijn dat je blogs resultaat behalen? Dan kun je het schrijven van blogs beter uitbesteden aan een gespecialiseerd contentbureau.
Met een blog abonnement ben je verzekerd van goede SEO blogs die voor een betere ranking van je website in Google zorgen. Je werkt aan je naamsbekendheid en genereert meer relevante bezoekers. Daarnaast laat je zien dat je een autoriteit bent in jouw vakgebied en op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen. Door blogs te laten schrijven door een gespecialiseerd contentbureau heb jij meer tijd over om te doen waar je écht goed in bent.
2Bcontent is een gespecialiseerd contentbureau dat garant staat voor een snelle service en persoonlijk contact. Dankzij onze database met meer dan 70 tekstschrijvers, is er altijd een copywriter die precies bij jouw bedrijf past. Onze contentspecialisten en schrijvers volgen ontwikkelingen en trends op de voet en zijn altijd op de hoogte van wat er speelt in onze branche. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag eenvoudig een voorstel of contactverzoek aan!