FactorInck

FactorInck (logo)

Nooit meer wachten op je geld; dat is waarmee FactorInck zich profileert. FactorInck neemt het debiteurenbeheer van vele ondernemers over zodat zij zich bezig kunnen houden met dingen waar ze echt goed in zijn. Om leads te genereren klopte Mark van Dijk bij 2Bcontent aan met de vraag of wij een toffe whitepaper konden maken. De whitepaper zal via LinkedIn advertenties als gratis download aangeboden worden.

Omdat adverteren op LinkedIn duur is in vergelijking met andere social media kanalen, was het aan ons de taak om een mooie, informatieve whitepaper te maken waarmee FactorInck zicht onderscheidt ten opzichte van concurrenten.

Hoe hebben we het aangepakt?

Om te beginnen is de tekst geschreven door een onze ervaren tekstschrijvers. Op basis van een interview en input die FactorInck gegeven heeft, zijn onze tekstschrijvers aan de slag gegaan. Nadat de eerste tekst was geschreven, is er geschakeld met FactorInck om feedback te ontvangen over de geschreven teksten. Dit doen wij omdat wij het heel belangrijk vinden om de klant mee te nemen in het proces van het ontwikkelen van een whitepaper. Zo zorgen we dat wij samen met de klant op één lijn zitten.

Impresse whitepaper FactorInck
whitepaper tekstbureau

“De input van de klant samen met onze ervaring in contentmarketing heeft tot een mooie en informatieve whitepaper geleid”

Contentspecialist – Richard Hooghiemstra
Impressie whitepaper

Nadat de whitepaper af was, hebben we ook ook een LinkedIn advertentie gemaakt. Met een pakkende tekst, een mooie foto van de whitepaper en een call to action button (gratis download) is deze klant klaar om leads te gaan genereren met de whitepaper.

Reactie van de klant:

Mark van Dijk FactorInck

Met 2Bcontent hebben we een goede partner gevonden die onze boodschap op een pakkende en heldere manier kan verwoorden. Ze verstaan de kunst om in korte tijd met het stellen van een aantal goede vragen, de kern van je bedrijf te raken. Uiteindelijk is het doel van een whitepaper om je klanten op een duidelijk manier uit te leggen wat je voor ze kunt betekenen. Dat is goed gelukt!

Gerelateerde berichten

waarom zakelijk bloggen
08-11-23

Het belang van een contentspecialist: Hoe zij jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren

Lees meer
contentmarketing plan
26-09-23

De 5 voordelen van professionele copywriting voor je website

Lees meer
Ook leads genereren met een informatieve whitepaper?

Neem vrijblijvend contact op!

Contactformulier
Bezig met versturen
Rosanne van 2Bcontent
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)