Whitepaper laten schrijven

Meer conversies met een kwalitatieve whitepaper

Wil jij jouw kennis delen met (potentiële) klanten? De whitepaper is hier een ideaal medium voor. Met een whitepaper bied je jouw klanten net dat beetje extra informatie aan in de vorm van een download op je website. Het is een document – meestal in PDF – waarin je een specifiek probleem behandelt en hiervoor een oplossing biedt. Denk aan een stappenplan, een lijst met tips & tricks of een handleiding. Een goede whitepaper is inhoudelijk sterk en super praktisch – alles behalve een commercieel verkooppraatje dus. Kortom, het schrijven van een whitepaper is een hele klus. Laat het daarom over aan een specialist!

whitepaper laten schrijven door 2bcontent

Een goede whitepaper is relevant

Een goede whitepaper is ontzettend relevant. Dat wil zeggen: het bevat waardevolle informatie, iets waar jouw doelgroep écht iets aan heeft. Door je kennis te delen in de vorm van een whitepaper laat je zien dat jij de expert bent en een autoriteit in jouw vakgebied.  Je claimt thought leadership en laat zien dat je betrouwbaar en geloofwaardig bent. Tegelijkertijd is het een manier om leads te generen. Door de whitepaper als download aan te bieden in ruil voor contactgegevens: super waardevol voor jouw bedrijf!

Whitepaper laten maken door een specialist

Een whitepaper schrijven brengt veel voordelen met zich mee, maar is zeker niet eenvoudig. Want je expertise op een effectieve en doeltreffende wijze op papier zetten vereist kunde. Je moet een goede strategie opstellen en precies weten wie jouw doelgroep is en welke vragen zij hebben. Daarnaast moet een whitepaper niet alleen goed geschreven zijn, het moet er ook piekfijn en aantrekkelijk uitzien. Er komt dus nogal wat bij kijken: laat daarom je whitepaper maken door een specialist. 2Bcontent helpt je hier graag bij en zet ingewikkelde materie in een handomdraai om in aantrekkelijke en begrijpelijke content.

Een whitepaper schrijven; onze werkwijze

Om te zorgen dat je een whitepaper ontvangt waar je echt iets aan hebt, doorlopen wij standaard de onderstaande stappen.

  • Persoonlijk interview
  • Whitepaper schrijven
  • Redigeren door redacteur
  • Twee correctierondes voor klant
  • Feedback verwerken
  • Whitepaper opmaken (indien gewenst)
  • Oplevering!
whitepaper laten maken door 2Bcontent

Reviews

Whitepaper laten schrijven wordt beoordeeld met een 9.3 door 135 tevreden klanten!
94 / 100
67 beoordelingen
91 / 100
70 beoordelingen
98 / 100
38 beoordelingen
98 / 100
7 beoordelingen

Gerelateerde berichten

goede content schrijven copywriting tips
06-05-20

Goede content schrijven; 10 copywriting tips

Hoe weet je of jouw content werkt? Om jou op weg te helpen met content schrijven delen wij onze 10 beste copywriting tips. Als jij een vinkje kan zetten in iedere check box weet je dat jouw tekst in orde is! Lees meer
content marketing tools
27-03-20

8 handige content tools voor een contentspecialist

Goede content creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Om je te helpen hebben wij 8 onmisbare content tools voor je op een rij gezet! Lees meer
Whitepaper laten schrijven?

Wil jij het laten schrijven van een whitepaper uitbesteden en ben je benieuwd wat onze service voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op! Wij helpen je graag verder.

Contactformulier
Bezig met versturen
Contactpersonen
Rosanne van der Putten
Rosanne van der Putten
T. 078 - 844 52 71 (algemeen)